Top 5 syytä vierailla Ferrari World Abu Dhabi

racing6

On olemassa monia syitä, jotka tekevät voit lisätä tämän huvipuiston matkareittiisi ja hyödyntää matkaa. Tutustu 5 alkuun syitä vierailla teemapuisto jännitystä aikaa. 

Tunne maailman nopeimman vuoristoradan nopeus

 Abu Dhabi Tours ovat epätäydellisiä ilman vierailua Ferrari World huvipuisto, joka, kuten autot, tarjoaa nopeutta, jota ei löydy mistään muualta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on hypätä Formula Rossa ja nauttia ensikäden jännittävä kokemus ylinopeudesta pitkin 2,2 km kurssi nopeudella 240 km tunnissa. Tämä vuoristorata alkaa hydraulisella laukaisulla nopeudella, jota käytetään lentokoneiden lähettämiseen taivaalle lentotukialuksista. Koet 1.7G koko piiri, joten laita hihna ja suojalasit liittyä tämän hämmästyttävän ratsastaa. 

Kilpaile ystäviäsi vastaan

 Rev up your moottori ja saada valmis kilpailemaan ystäviäsi fiorano GT Challenge. Kilpaile ystäviäsi vastaan, kun hyppäät Ferrari F430 Spideriin, kun käynnistät kiertyvät rinnakkaiset kappaleet itse lähtöviivalta. Tunnet Goosebumps todellinen, kun saavutat nopeus 95 km tunnissa hiusneula kierrosta ja läpi suoria koko kurssin. Koska kappaleet ovat samansuuntaisia, joukkue kilpa toisella radalla antaa sinulle kova kilpailu päästä maaliin ensin. 

Anna lastesi tulla ratin taakse.

 Kun lapsesi matkalle kaupunkiin Abu Dhabi pysyy puutteellinen menemättä Ferrari World. Ei yksinomaan tämä teemapuisto mahdollistaa aikuisten arvostaa, lapsesi arvostavat yksi miellyttävin paikoissa tässä kaupungissa. Asiantuntijat autokoulun tällä alueella auttaa lapsia on upea aika, koska se antaa heille mahdollisuuden alkaa ottaa tekniikoita ajo. Kun lyhytelokuva, nuoret GT kuljettajat saavat ohjeita kouluttajat ja he voivat saada tiellä ja ajaa heidän ensimmäinen Ferrari. he voivat jopa oppia tielakeja sekä liikennesääntöjä. 

Mene 4-D Fantasy Dreamscape

 Mene yksi kehittyneimmistä simulaattoreita teidän ilkikurinen pieni kuljettaja, Nello, paikkoihin, joissa ei Ferrari ole koskaan ennen ollut. Lähde 4-D Fantasy dreamscape -matkalle Nilon kanssa lentäessäsi vuoria pitkin ja tutki meren syvyyteen. Nilon seikkailu herättää aistisi eloon, kun tunnet viidakon lämmön ja jääluoliluoluolan kylmyyden lämpötilan muutoksen, valon ja kosteuden muutoksen vuoksi. 

Ainutlaatuinen ajosimulaattori

 Hanki Scuderia Challengen ratin taakse ja koe ainutlaatuisia kilpasimulaatioita. Voit rodun eri Ferraris vastaan ennätys kierrosajat, yksin tai ystäviesi kanssa. Tämä kilpailu on hyvä tapa tarkistaa, mitä olet todella tehty ja tarjoaa tason realismia, joka upottaa kehon toiminnassa, jota et koskaan löydä arcade.