Tee tietä Ferrari

racing3

Enzo Ferrari tiesi, mikä hänen kohtalonsa oli ensimmäinen kerta, kun hän näki ajoneuvon kilpa-tilaisuus. Hänen teoksensa ovat rakastetuimpia keskuudessa auto-ja kilpa harrastajille, mutta hän todennäköisesti koskaan odottanut, että hänen nimensä olisi yksi erityisesti, että on eniten himoittu kukaan sisällä yhteiskunnassa nykyään. Enzo Ferrari tiesi, mikä hänen kohtalonsa oli ensimmäinen kerta, kun hän näki ajoneuvon kilpa tapahtuma. Hänen teoksensa ovat suosituimpia keskuudessa ajoneuvon ja kilpa harrastajille, mutta hän mahdollisesti ei mitenkään odottanut, että hänen nimensä olisi vain yksi, joka on eniten himoittu kukaan yhteiskunnassa tänään. 

Räikkösen pomolla ja Enzo Ferrarilla erikoinen kohtaaminen

 Pian ensimmäisen maailmansodan jälkeen Enzo sai työpaikan Alfa Romeosta, ajoi autonsa kilpailujen aikana ja sai lukuisia voittoja. Hän jatkoi auttaa suunnittelussa kilpa auto koneistaa vaikka hän erosi kilpa-ja pystyi perustamaan Scuderia Ferrari ryhmä, joka antoi Alfa Romeo hyvä ajaa yli kaksikymmentä kunnon päättyy ja kahdeksan voittoa eri kilpa-tapahtumia. Joukkue hajosi vuonna 1938, koska kova kilpailu saksan kilpa-yritykset. Tämä tapaus ennemmin tai myöhemmin sai Ferrari perustaa oman yrityksen nimeltä Auto-Avio Costruzioni Ferrari. Ferrari työpaja siirrettiin Globe War II Modeno marnello . Se pommitettiin sodan aikana ja oli rakennettava uudelleen vuonna 1946. Näin ollen tämä oli myös vuosi, jolloin yritys loi ja rakensi alkuperäisen Ferrari. Vuonna 1960 Fiat tuli kuvaan yhteisosaan ja alkoi olla sen organisaatiokumppani. 

Tällä Ferrarilla saa kiitää Rooman kaduilla sireenit

 Tunnus jokaisen Ferrari auto voidaan päivätty takaisin kohti aikaa, jolloin Enzo voitti kilpa-tilaisuus Ravenna, jossa vanhemmat Francesco Barraca, sankarillinen lentäjä, joka kuoli Mount Montello, olivat ehdottomasti läsnä. Kreivitär Paolina ehdotti, että hän sijoittaa prancing hevonen logo hänen autojen ja kuorma tuoda hänelle erittäin onnea. Hän teki niin ja lisäsi kanarian keltainen tausta todisteena väri Modena. Enzo johti Ferrari voittaa yli 5000 kilpa-tilaisuuksia ympäri maailmaa. Tämä on onnistunut myös antoi Scuderi 25 maapallo otsikot. Heti hänen kuolemansa jälkeen vuonna 1988 joukkue kamppaili esityksiä kilpa taisteluissa, koska sisäpolitiikka. Ferrari tapahtui ennen verkkoon vuonna 1996, kun se allekirjoitti planeetan mestareita Michael Schumacher ja Ross Brawn. Eri vahinkoja Formula 1 kilpa, mukaan lukien loukkaantuneet kuljettajat ja menetti mestaruuksia, Ferrari jatkoi saada johtava urheilu auto valmistaja kansainvälisesti.Sen lahjakkaat kuljettajat ja insinöörit antoivat ihanteellisen sen olevan kotitalouden nimi.