Kart, italialainen intohimo

racing1

Ferrari ja Ducati viime onnistumisia maailman piiri, tehdä silmät koko planeetan, Italian tuotanto maailmassa huipputason moottoreita. Jopa rakentamisessa ja suunnittelu mikroauto. Kun viime menestys Ducati Corse world motorcycle luokka “MotoGP “, moottorit tehdään Italiassa ovat osoittaneet yhdessä “custom” Ferrari, on suunniteltu pidettävä johtajina ympäri maailmaa. Itse asiassa vähän, kuten kaikilla muillakin aloilla, Italian valmistus esittelee sekä laadukkaita tuote myös intohimo ja päättäväisyys, joka erottaa meidät saavuttamiseksi huippuosaamista ja tavoitteita. 

Jäämies rinteestä uuteen kauteen

 Tässä suhteessa jopa Go-Kartin tuotannossa italialaiset yritykset liikkuvat ja edistävät kaikkialla maailmassa, kiitos suuren mikroautotuotannon käyttäen parhaita moottoreita, komponentteja ja lisävarusteita. Mutta ehkä tämä kiehtova kilpailumaailma mini-autoja, nimeltään Kart tai Go-Kart, ei ole tunnettu ja vähemmän suosittu, koska kaksi urheilua mainittu edellä: moottoripyörä ja Formula 1. Itse asiassa karting on yksinkertaisin muoto moottoriurheilun ajaa pieniä autoja olennainen muoto: putkimainen teräsrunko ilman jousitusta, pyörät ja moottori. Urheilu, vain hauskaa lähettää tavoite, syntyi harrastus, mutta nyt on askel “lähes pakollinen ” niille, jotka haluavat aloittaa uran ammatillinen lentäjä. Ei ole yllättävää, uusin F1 irtautui sen “jalostus puutarha ” ja mikroauto (Schumacher, Senna, Prost, Alonso, vain muutamia mainitakseni). 


Oscar Raunio VJS-Atlas

 Kart syntyi Amerikassa, kuten usein tapahtuu, taloudellisia motiiveja vuonna 1956, jossa autot rotu tuli yhä kalliimmaksi ja osallistujien määrä (ja erityisesti yleisö) oli niin kapea etsiä vaihtoehtoja. Tässä mielessä Karting oli myötäjäiset korjaamiseksi, ainakin joissakin suhteissa, tämä tilanne ehdottamalla ratkaisuja erittäin hauska, mutta myös taloudellinen ja kaikkien fanien moottorien. Italiassa ilmiö kehittyy ja räjähtää 70-luvun alussa, jossa yksinkertaiset manuaaliset rakenteet siirtyivät joidenkin yritysten erikoistumiseen Go-Kart-kilpailun tuotannossa ja myynnissä. Ensimmäiset kilparadat syntyivät ja intohimo leviää nopeasti nuorista vanhempiin, jotka eivät halveksi tunteita, että vain urheiluauto kuin Go-Kart voi tuntea. Viime aikoina Kartin valmistajat ovat aina tutkineet ja kehittäneet uusia ratkaisuja, mikä on parantanut kilpailun miniautojen jokaista osaa, jossa on korkean teknologian varaosia, jotka voivat parantaa huomattavasti saman suorituskykyä ja johdonmukaisuutta urheilu- ja kilpailualueilla. Lopuksi meidän on vain hemmotella tätä intohimoa ystävien ja kollegoiden kanssa henkeäsalpaavissa kilpailuissaIlmaisia artikkeleita, ehkä liioittelematta heikkosydämen.