Formula 1 – McLaren ja Ferrari United yhtenä

racing7

Tässä ilmapiirissä taloudellista epävarmuutta, on virkistävää nähdä, että katkera vihollisia aiemmin voi mennä pidemmälle niiden historia roiskeet ja kiistanalainen bust ups ja voi olla sopusoinnussa ja olla yhtenäinen yhteisen asian. Ja se on tapahtunut historiassa moottoriurheilun välillä McLaren ja Ferrari. Entiset kaari kilpailijat ovat päättäneet olla läheinen työ-ja ammatillinen suhde osoittaa valtuudet, jotka ovat Formula 1 niiden yhtenäinen kantaa kuin kilpa-joukkueet johti kaksi kilpailijaa muodostivat ryhmän, joka huolehtii joukkueiden etuja. Formula 1 Teams Association (FOTA) perustettiin edustamaan joukkueita neuvotteluissa hallitsevan FIA (International Automobile Federation) ja kaupallinen pää honcho Bernie Ecclestone. Fota johtaa Ferrari presidentti ja Ecclestone kriitikko Luca de Montezemelo. 

Kimi Räikkönen

 McLaren ylin johtoon Ron Dennis deribed kaksi joukkuetta siteet syvällinen ja myönsi, että hän ei ennakoi kilpailijat lopulta yhdistää käsiinsä. Ferrari tiedottaja Luca Colajanni vieraili McLaren in Woking tehdas tavata henkilöstön ja Dennis. Luulen, että tämän vasta perustetun suhteen, se oli vain luonnollista, että johtajat kummallakin puolella vierailla toistensa päämajassa. Kaksi joukkuetta myrskyisä menneisyys saavutti huipentuma kaksi vuotta sitten, kun Ferrari syytti McLaren hallussaan tärkeitä teknisiä tietoja sen autoja. McLaren sai 100 miljoonan sakot ja häneltä riistettiin kaikki sen rakentajien pisteet. Ei tyytyväinen, Ferrari ryhtyi oikeustoimiin McLarenia vastaan Dennisin ja muiden Italian poliisin kuulustelemien huippuupseerien kanssa. Ferrari luopui kaikesta toiminnasta, vaikka kun McLaren antoi anteeksipyynnön. Tällä kaudella FIA johtaja Max Mosely on pannut täytäntöön uusia sääntöjä Formula 1, ravistamalla jopa nykyisen rakenteen ensisijainen tavoite vähentää käyttökustannuksia, ehkä standardoimalla moottoreita. FOTA puolestaan vastaa kaikista tiimien eduista. Se antaa äänen kaikille joukkueille. Kaikki joukkueet ovat yhtä mieltä siitä, että uudet säännöt ovat saattaneet tarjota jokaiselle ja kaikille yksi merkittävä säästöjen operatiivisia kustannuksia paitsi tällä kaudella, mutta tulevaisuudessa myös FOTA neuvottelevat siitä, että joukkueet on suurempi osuus kaupallisista tuloista kuin mitä heillä on tällä hetkellä, joka on peg on 50%. 

Kimi Räikkösen paikalle harvinaisen kova tunku

 Montezemelo sanoi, että Dennis, joka keskittyy FOTA jälkeen luopuminen itse päivittäisen toiminnan McLaren Racing Team, on ensiluokkainen henkilö ensimmäisen luokan joukkue. Hän lisäsi myös, että Formula 1 tarvitaan suurta kilpailua radalla ja suurta yhtenäisyyttä pois radalta. Formula 1 -tiimit pitivät tarpeellisena muodostaa ryhmän rahoituskriisin jälkeen, mikä on iskenyt useimpiin suuriin talouksiin. Se vaikutti myös suuria joukkueita, kuten Honda, koska ne asettivat joukkueensa myyntiin. Fota on hyväksynyt radikaalit muutokset säännöissä ensin ennen kuin se todella pantiin täytäntöön tällä kaudella. FOTA aikoo pitää joukkueet yhdessä etenemistä Formula 1, koska ne jatkuvasti etsiä tapoja ja innovatiivisia ideoita, jotka parantavat urheilua. He haluaisivat myös käsitellä miesten kohtaamista kysymyksiä, kuten autojen tekemisestä edullisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. Toivon vain, että Ferrari ja McLaren eivät pidä kumppanuutta kestävä. Muiden joukkueiden vuoksi.