Ferrari omistajat pidä ajo enemmän kuin keskimääräinen kuljettaja

racing4

Kun se tulee ajo, on olemassa erilaisia tekijöitä, jotka tulevat peliin, kun nauttia ratsastaa. Se voi olla liikenne-, lait-, vakuutus- tai ylläpitokustannuksia. Kun se tulee, mitä ajoneuvon tuotemerkin ihmiset ovat vaikeampi aika on onnellinen, se voi yllättää sinut. Äskettäin julkaistu tutkimus viittaa siihen, että ihmiset, jotka ajavat keskimäärin ajoneuvot nauttivat ajo enemmän kuin ne, jotka ostavat kalliimpia kilpailua kuin Ferrari – kallis urheiluauto, joka joskus maksaa satoja tuhansia dollareita. 

Mies ajoi 290 000 euron Ferrarin romuksi

 Ne, jotka ajavat Hondas ja ajoneuvojen samassa luokassa nauttia ajo enemmän kuin ne, jotka omistavat Volvos tai Ferraris. Tutkimuksen mukaan vähintään 57 prosenttia Ferrari kuljettajien nauttia ajoneuvojen, kun taas 74 prosenttia enemmän talousarvion tajuissaan Honda kuljettajat ovat tyytyväisiä toimivat ajoneuvojaan. Sisällä ylellisyyttä autonkuljettaja haara, jotka toimivat BMW, Aston Martin, ja Lexus keskimäärin oli mitoitettu olevan yksi onnellisimmista kuljettajien maailmassa, kun taas suurin osa omistajista Volvo omistajat ilmoittivat, että he olivat kaikkein onneton kuljettajia. Brittiläinen vakuutusyhtiö, joka suoritti tutkimuksen osoittautui useimmille, jotka näyttävät kateutta saada ratin takana yksi ikoni urheiluautoja, että se ei ole niin hauskaa kuin sen hyped jopa olla loppujen jälkeen.  Verrattuna Ferrari, on olemassa muita luksusmerkkejä, jotka ihmiset nauttivat ajo eniten. BMW omistajat täydentää kaavioita; vähintään 82 prosenttia vastasi, että he nauttivat ajo.  Heitä seurasivat tarkasti Lexus- ja Aston Martin -kuljettajat, jotka tekivät 78 prosenttia onnesta.  

Onko autoni luotettava?

 Monet pitivät kiinnostavana, että takana pyörän Honda näki onnen hinnat nousevat merkittävästi, että 74 prosenttia kuljettajien raportointi, että he nauttivat ajo niiden ajoneuvoja. Volvo lla oli poikkeuksellinen luotettavuus- ja turvallisuustilanne, mutta se pohjautui kyselyyn. Alle puolet Volvon kuljettajista – vain 46 prosenttia – ilmoitti, että ajaminen teki heidät onnellisiksi. Lisäksi on käynyt ilmi, että Volvon liikenteenharjoittajat katsoivat ajoneuvoaan vain yhtenä keinona päästä määränpäähänsä. Toivottavasti brändi tekee muistiinpanoja parantaa nauttia niiden ajoneuvojen ja perustella niiden 36.000 dollaria hintalappu yksi uudempia ajoneuvoja. On tärkeää huomata, että ajoneuvon käyttäjän onnellisuus riippuu useista tekijöistä, kuten liikenneruuhkista, ylläpitokustannuksista, kaasun hinnan noususta ja tietullikustannuksista. “Onni on tärkeää autoilijoille: kuljettajat, jotka ovat onnettomia ja korosti saattaa hyvinkin olla vaikea keskittyä, kun tie, joka voi johtaa lisääntyneeseen onnettomuusriskiin”, vakuutus tiedottaja totesi. Saattaa olla, että tie lisää liikaa rajoituksia urheiluautoihin, mikä estää heitä ajamasta täysipainoisesti. Huolimatta siitä, kuinka onnellinen tai vihainen tunnet auton, on aina tärkeää kiinnittää huomiota tien turvallisuuden varmistamiseksi muiden ja sinun.