F1 Euroopan Grand Prix – Ferrari Massa ottaa race

racing8

27-vuotias brasilialainen kuljettaja Felipe Massa jatkaa hänen erinomainen suorituskyky Formula 1 kappaleita tällä kertaa Valencian piiri, jossa hän voitti kilpailun ja hän on nyt taistelee ottamaan numero yksi asema hänen McLaren kilpailija Lewis Hamilton F1 rankingissa. Massa, joka ajaa Italian joukkue Ferrari ja jonka ura alkoi vuonna 2002 on laajentaa taustaa 100 kilpailuista, 9 voittaa yhteensä 13 paalupaikkaa, ja 24 palkintokorokkeelle päättyy. Massan Formula 1 -ura alkoi, kun hänestä tuli osa Sauberin joukkuetta vuonna 2002, jossa hän sai paljon kokemusta. Hän ei rodun seuraavana vuonna, mutta palasi kappaleita vuonna 2004 ja yhdessä joukkuetoverinsa Fischella he onnistuivat yli 22 pistettä joukkue.  

Tapa minut, jos rakastat minua

 Vuodesta 2006 Massa tuli osa johtava f1 joukkuetta kilpa-maailmassa – Ferrari ja siitä lähtien, kun hän on menestynyt kaikki odotukset periaatteessa tämän kampanjan aikana hän saavutti suurimman osan palkintokorokkeella päättyy rinnalla joukkuetoverinsa Michael Schumacher. Vuonna 2007 Massa oli myöhäinen alku, koska pysyviä mekaanisia ongelmia lisäksi jopa diskataan Kanadan Grand Prix rodun rangaistuksena.  Mm-kisojen lopussa Brasilian sijoittui yhteensä 94 pistettä neljännellä sijalla sijoitukset, kun hänen joukkuetoverinsa Räikkönen tuli maailmanmestaruuden holde.  Kamppailunsa jälkeen, mutta taitoja voittaa tällaisia vastoinkäymisiä Ferrari johtajat neuvottelivat hänen kanssaan jatkaa hänen sopimuksensa vielä kolme vuotta vuoteen 2010. Viime aikoina Unkarin kilpailussa hän otti toisen kannan huolimatta siitä, että hän oli johtanut suurimman osan kilpailusta ja hänen viimeisin saavutus Euroopan Grand Prix Valenciassa, Espanjassa. 

Felipe Massa oli menettää henkensä Unkarin GP

 Massa n viime voitto on menossa tutkittavaksi, koska näyttää siltä, että näyttää siltä, että hän pääsi radalle ennen kuin hän sai vapautumisluvan siis turvallisuuskysymys on väitetty.  Massa totesi myös, että “Kappale täällä ei ole kovin helppoa, varsinkin pinta (joka) on hieman liukas, joten jotta täydellinen kierros on aina vaikeaa. Joka tapauksessa, ei ole epäilystäkään siitä, että hänen ajo oli siisti ja hän saapui maaliin mukavasti. Toisaalta, McLaren kuljettaja Hamilton sijoittui toiseksi ja nyt Massa on vain 6 pistettä jäljessä häntä. Vuonna rakentajien sijoitukset Ferrari johtaa 121 pistettä, kun McLaren osoittaa 113 ja BMW-Sauber joukkue on 94 pistettä.