Autokilpakilpailu

Yksi ainutlaatuisista piirteistä työssäni kilpa-ajajana on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä. Joka kausi yritän jakaa mahdollisimman monta nimikirjoitusta ja kuunnella mahdollisimman monia fanitarinoita. Jotkut heidän tarinoistaan ​​ovat mielenkiintoisia, kuten muinaiset kilpalegendat tai kuinka pitkälle he ovat päässeet kilpailussa, kun taas toiset ovat outoja. Jotkut kuitenkin vetää sydäntäsi. Arvostan keskusteluja, jotka syntyvät kustakin vuorovaikutuksesta, mutta yksi aihe kiinnittää huomioni jatkuvasti.

“Kiitos, että vietit veljeni muistoa Atlantassa”, kertoo kertoja.

“Vau, oli aika siistiä nähdä isoisäni nimi autossasi.”

Virnistelen aina kuullessani nämä rivit, koska tiedän, että ne viittaavat mukautettuun Tribute2Veterans Autotrader -ajoneuvoon.

Ei koskaan kyllästy kuulemaan faneilta heidän ystävistään, perheenjäsenistään ja sankareistaan, joita on kunnioitettu numero 2 Autotrader Fordillani viimeisen kahden vuoden ajan. Kun tiedän, kuinka paljon ihmiset arvostavat mahdollisuutta nähdä nuo tutut kasvot autossani, saan minulle mahtavan tunteen.

Jotkut teistä saattavat muistaa, että Tribute2Veteransin erityinen muotoilu debytoi tänä vuonna Atlantassa. Autossa on yli 200 armeijan nimeä, jotka kaikki ovat harrastajien esittämiä. Jokainen näistä faneista lahjoitti avokätisesti Ruutulippusäätiölle sotilaiemme kasvattamiseksi, ja olen ikuisesti kiitollinen.

Kun palasin Atlantaan, muistan tunteneeni säätä koko kilpailuviikonlopun ajan ja olin hieman huolissani siitä, kuinka voisimme kilpailla uuden sääntöpaketin kanssa. En rehellisesti sanottuna usko, että olisin voinut ennustaa tulosta. Mutta joskus ajattelin, kuinka Tribute 2 Veterans -viikonloppu oli jotain suurempaa kuin minä – se koski sotureita, jotka ratsastivat kanssani nro 2:lla. Onko sattumaa, että päädyimme Victory Lanelle samana päivänä ?

Monet teistä ovat tietoisia erottuvasta isänmaallisesta loppuunpalamisestani, ja se sai kokonaan uuden merkityksen sinä viikonloppuna Atlantassa. Oli hienoa saada ensimmäinen voittomme tällä kaudella, mutta näiden nimien tietäminen autossa teki siitä paljon paremman. Se on muisto, jota tulen vaalimaan ikuisesti.

Paige ja minä olemme innoissamme siitä, että Checkered Flag Foundation -säätiömme voi jälleen työskennellä Autotraderin kanssa elvyttääkseen Tribute2Veterans-ohjelman. Luulen, että velvollisuuteni kilpa-ajajana on antaa takaisin, eikä ole parempaa tapaa tehdä se kuin tukea niitä, jotka uhraavat henkensä epäitsekkäästi meidän puolestamme.

Vieraile säätiön verkkosivuilla ja nimeä palvelujäsen kunniaksi autossani vuoteen 2020 mennessä. Jokainen apuraha saa henkilökohtaisen todistuksen ja vuosipäiväjulisteen No. 2 Autotrader Ford Mustangista, jossa on veteraanien nimet. Toivon näkeväni monia heistä tulevissa allekirjoitusistunnoissa jatkaakseni joitain suosikkikeskusteluistani.